Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dipping Sauce
- 1 garlic clove
- 2 Tbsp dark soy sauce
- 1 Tbsp water
- ½ Tbsp brown rice vinegar
- ½ Tbsp sesame oil
- 1 spring onion, thinly sliced (5 mm)
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp toasted sesame seeds
- 1 pinch dried chilli flakes
Pajeon
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 90 g plain flour
- 2 Tbsp cornflour
- ½ tsp fine sea salt
- 180 g water
- vegetable oil, for frying
- 10 spring onions, halved lengthways
- 250 g large, raw prawns
- 1 fresh red chilli, thinly sliced
- 2 large eggs, beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2568 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Shallot Oil
25min
Taiwanese three cup chicken
20min
Braised Yee Mee
30 Min
Mapo tofu
15 min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15 min
Stir-fried Clams
35min
Stir-fried Vegetables
10min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 Min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15 min