Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dipping Sauce
- 1 garlic clove
- 2 Tbsp dark soy sauce
- 1 Tbsp water
- ½ Tbsp brown rice vinegar
- ½ Tbsp sesame oil
- 1 spring onion, thinly sliced (5 mm)
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp toasted sesame seeds
- 1 pinch dried chilli flakes
Pajeon
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 90 g plain flour
- 2 Tbsp cornflour
- ½ tsp fine sea salt
- 180 g water
- vegetable oil, for frying
- 10 spring onions, halved lengthways
- 250 g large, raw prawns
- 1 fresh red chilli, thinly sliced
- 2 large eggs, beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2568 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Fresh Prawn Spring Rolls
1h
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Braised Yee Mee
30min