Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dipping Sauce
- 1 garlic clove
- 2 Tbsp dark soy sauce
- 1 Tbsp water
- ½ Tbsp brown rice vinegar
- ½ Tbsp sesame oil
- 1 spring onion, thinly sliced (5 mm)
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp toasted sesame seeds
- 1 pinch dried chilli flakes
Pajeon
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 90 g plain flour
- 2 Tbsp cornflour
- ½ tsp fine sea salt
- 180 g water
- vegetable oil, for frying
- 10 spring onions, halved lengthways
- 250 g large, raw prawns
- 1 fresh red chilli, thinly sliced
- 2 large eggs, beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2568 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Yee Mee
30 min
Mango on Coconut Sticky Rice
55min
Miso Carbonara Udon
25min
Chai Buey
1h 45min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1h 50min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Korean Egg Bread
30 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Char Siu Pastries
6 Std. 10 Min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 godz. 15 min
Homemade Pandan Kaya
55min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min