Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp olive oil, for greasing
- 600 g water
- 200 g broccoli florets
-
400
g fresh baby spinach
of 400 g fresh spinach leaves, roughly chopped - 80 g double cream
- 2 Tbsp agar agar
- 100 g feta cheese, cubed
- 100 g soft goat's cheese
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 597 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 11.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea and Mint Soup (TM5)
20 dk
Chicken Provencale
1sa
Asparagus cream soup
30 dk
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1u. 35min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1sa
Asparagus Stem Soup
55min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1sa 40 dk
Pasta alla Norma
50min