Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tsp olive oil, for greasing
- 600 g water
- 200 g broccoli florets
-
400
g fresh baby spinach
of 400 g fresh spinach leaves, roughly chopped - 80 g double cream
- 2 Tbsp agar agar
- 100 g feta cheese, cubed
- 100 g soft goat's cheese
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 597 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 11.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1h 20min
Aubergine Bhurta
30 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Polenta Cake
1 godz.
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Gluten Free Plain Flour
5min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Coconut Creamed Kale
20 min