Compatibele versies
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stew
- 1000 - 1200 g meat pieces, sinew free, mixed types - pork, lamb or wild boar
- 50 g olive oil, plus 1-2 Tbsp for frying
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 80 g onions, quartered
- 125 g carrots, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 100 g red wine, full-bodied Italian
- ½ Tbsp juniper berries, lightly crushed
- 1 tsp black peppercorns
- 3 fresh sage leaves
- 1 tsp fresh rosemary, leaves only
- 700 g passata
- ½ tsp ground nutmeg
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Polenta
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1500 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 300 g polenta (quick cook)
-
60
g Fontina cheese, cut in pieces
of Taleggio cheese, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1973 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Apricot Raspberry Cheesecake
5h 30min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Polenta
50min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1h 45min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min