Compatibele versies
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stew
- 1000 - 1200 g meat pieces, sinew free, mixed types - pork, lamb or wild boar
- 50 g olive oil, plus 1-2 Tbsp for frying
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 80 g onions, quartered
- 125 g carrots, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 100 g red wine, full-bodied Italian
- ½ Tbsp juniper berries, lightly crushed
- 1 tsp black peppercorns
- 3 fresh sage leaves
- 1 tsp fresh rosemary, leaves only
- 700 g passata
- ½ tsp ground nutmeg
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
Polenta
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1500 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 300 g polenta (quick cook)
-
60
g Fontina cheese, cut in pieces
of Taleggio cheese, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1973 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Rice
30min
Lentil and Pancetta Stew
1h
Sweet Rice
1h
Pumpkin and Quince Soup
1h
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Polenta Cake
1h
Octopus and Potato Salad
40min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1h 35min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min