Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 250 g dried chickpeas, soaked overnight, rinsed, drained
- 1350 g water, plus 250 g chilled
- 2 tsp fine sea salt
- 30 g plain flour
- 20 g lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Minestrone
45min
Asparagus cream soup
30min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Noodle soup
35min
Chickpea soup with spinach
40min
Minestrone
45min
Cheese mousse
10 Min
Mushroom pie
1 Std. 30 Min
Chickpea soup with spinach
40min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 Std. 15 Min