Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g onions, quartered
- 100 g celery, cut in pieces (5 cm)
- 20 g olive oil
- 200 g carrots, diced (5 mm)
- 250 g dried green split peas, rinsed
- 1200 g water
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1342 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Creamy Courgette Soup
25 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Red Lentil Soup
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min