Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g onions, quartered
- 100 g celery, cut in pieces (5 cm)
- 20 g olive oil
- 200 g carrots, diced (5 mm)
- 250 g dried green split peas, rinsed
- 1200 g water
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1342 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Lentil and Bacon Soup
8h 55 min
Red Lentil Soup
40 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Minestrone
45 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Lentil and Pancetta Stew
1h
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min