Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g onions, quartered
- 100 g celery, cut in pieces (5 cm)
- 20 g olive oil
- 200 g carrots, diced (5 mm)
- 250 g dried green split peas, rinsed
- 1200 g water
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1342 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan Bean Soup
50min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Red Lentil Soup
40min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min