Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pork belly, (cured, salted)
- cold water, to soak
- 150 g onions, halved
- 150 g carrots, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 20 g olive oil
- 900 g water
- 1 tsp lemon juice
- 250 g yellow split peas, rinsed and drained
- 20 g celery leaves, chopped
- 1 dried bay leaf
-
1
tsp dried savory
of 1 tbsp fresh savory, chopped - 2 tsp salted herbs, to season, to taste (see Tip)
- ground black pepper, to season, to taste
- ½ - 1 tsp salt, to season, to taste (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1192.7 kJ / 285.1 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 12.2 g
- Natrium
- 1006.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Golden Fruit Smoothie
10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Salted Herbs
15 Min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Versatile smooth soup
45min
Creamy pea soup
40min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55 min