Apparaten en accessoires
Split Pea Soup
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 10min
6 portions
Ingrediënten
-
pork belly (cured, salted)100 g
-
cold water to soak
-
onions halved150 g
-
carrots cut into pieces (5 cm/2 in.)150 g
-
olive oil20 g
-
water900 g
-
lemon juice1 tsp
-
yellow split peas rinsed and drained250 g
-
celery leaves chopped20 g
-
dried bay leaf1
-
1 tbsp fresh savory, choppeddried savory1 tsp
-
salted herbs to season, to taste (see Tip)2 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
salt to season, to taste (see Tip)½ - 1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1006.8 mg
Eiwitten
12.2 g
Calorieën
1192.7 kJ /
285.1 kcal
Vetten
12.7 g
Vezels
12.2 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
19.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Grated Carrot Salad
10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Festive Baguette
3 godz. 45 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Cabbage soup
50 min
Cornbread
40 min
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7 godz.
Smooth cauliflower soup
50 min
Oatmeal
15 min