Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pork belly, (cured, salted)
- cold water, to soak
- 150 g onions, halved
- 150 g carrots, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 20 g olive oil
- 900 g water
- 1 tsp lemon juice
- 250 g yellow split peas, rinsed and drained
- 20 g celery leaves, chopped
- 1 dried bay leaf
-
1
tsp dried savory
of 1 tbsp fresh savory, chopped - 2 tsp salted herbs, to season, to taste (see Tip)
- ground black pepper, to season, to taste
- ½ - 1 tsp salt, to season, to taste (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1192.7 kJ / 285.1 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 12.2 g
- Natrium
- 1006.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Grisons Barley Soup
55 Min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Potato Pancakes
45 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Cabbage soup
50 min
Lentil and chorizo stew
3h 45min
Creamy Pea Soup
40min
Creamy pea soup
40min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min