Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil, plus extra for serving
- 20 g butter
- 60 g shallots, cut into pieces (2-3 cm)
- 500 g cauliflower florets (net weight)
- 200 g potatoes, cut into small pieces (1-2 cm)
- 600 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 pinches ground nutmeg
- 10 stalks fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 828 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Pumpkin and ginger soup
35 min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Creamy pea soup
40 min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Cabbage soup
50 Min
Lentil and spinach soup
50 Min