Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil, plus extra for serving
- 20 g butter
- 60 g shallots, cut into pieces (2-3 cm)
- 500 g cauliflower florets (net weight)
- 200 g potatoes, cut into small pieces (1-2 cm)
- 600 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 pinches ground nutmeg
- 10 stalks fresh chives, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 828 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Pumpkin Risotto
50 min
Asparagus cream soup
30 min
Pumpkin Mashed Potatoes
50 min
Creamy pea soup
40 min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40 min
Versatile smooth soup
45 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Basic Soup Purée
45 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min