![Pumpkin, cauliflower and romanesco soup Pumpkin, cauliflower and romanesco soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0e7acbd6-2c81-4364-a38c-0913e9e39e9c/Derivates/26953d92-9241-4b26-8946-2c14794d8b2f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan cheese
- 30 g celery stalks, cut into pieces
- 50 g onion, cut into pieces
- 30 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
-
2
leaves fresh sage, washed and dried
of 1 tsp dried sage leaves - 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 250 g pumpkin flesh, cut into pieces (1 cm)
- 250 g cauliflower, in florets
- 250 g romanesco cauliflower, in florets
- 1000 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 100 g dried soup pasta, e.g. risoni pasta
- 1 pinch fine salt (optioneel)
- 1 tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 639 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Lentil and spinach soup
50min
Spinach and tomato quiche
1h 45 min
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Smooth cauliflower soup
50min
Cabbage soup
50min
Zucchini banana loaf
1h 45 min
Sweet Potato and Corn Chowder
45 Min
Zucchini soup
25 min