Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan cheese
- 30 g celery stalks, cut into pieces
- 50 g onion, cut into pieces
- 30 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
-
2
leaves fresh sage, washed and dried
of 1 tsp dried sage leaves - 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 250 g pumpkin flesh, cut into pieces (1 cm)
- 250 g cauliflower, in florets
- 250 g romanesco cauliflower, in florets
- 1000 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 100 g dried soup pasta, e.g. risoni pasta
- 1 pinch fine salt (optioneel)
- 1 tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 639 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smooth cauliflower soup
50 min
Pumpkin risotto with bacon
25 Min
Versatile chunky soup
50 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 Min
Angolan fish stew (Calulu)
50 min
Pumpkin soup
35min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Pumpkin and Spinach Pie
1 godz. 35 min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 Std.
Cucumber Soup
25 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min