Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh baby spinach
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g new potatoes, diced (1 cm)
- 1000 g water
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 Tbsp tahini
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ lemon, freshly squeezed juice only (approx. 20 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 731 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40 min.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min.
Chickpea soup with spinach
40 min.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Red Lentil Soup
40 min.
Chickpea soup with spinach
40 min.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40 min.
Lentil and spinach soup
50 min
Quinoa Broth
35min