Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh baby spinach
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g new potatoes, diced (1 cm)
- 1000 g water
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 Tbsp tahini
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ lemon, freshly squeezed juice only (approx. 20 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 731 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Red Lentil Soup
40min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Tofu stew
30min
Chickpea soup with spinach
40min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Quinoa Broth
35min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min