Pumpkin Risotto

Pumpkin Risotto

2.9 25 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
8 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese rind removed, cut in pieces (3 cm)
    120 g
  • pumpkin cut in pieces
    400 g
  • water
    100 g
  • salt
    2 tsp
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • risotto rice
    400 g
  • vegetable broth (see tips)
    700 g
  • butter room temperature, cut in small pieces
    60 g
  • freshly ground black pepper
    1 tsp
  • fresh black truffle cut in thin slices, to garnish
    1 piece

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 10 g
Calorieën 1481 kJ / 354 kcal
Vetten 15 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 44 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...