Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to garnish
- 1220 g water
- 300 g pumpkin flesh, cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ½ - 1 tsp fine salt
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- 30 g shallots
- 100 g bacon rashers, cut into thin pieces
- 40 g butter
- 320 g risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)
- 60 g dry white wine
-
1
tbsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - fine salt to taste
-
60
g frozen green peas
of 60 g fresh green peas - 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 godz. 15 min
Mashed potatoes
50min
Shortcrust pastry
5 min
Tomato rice
30 min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Seeded sausage rolls
50min
Risotto with Parmesan cheese
25min
Chicken and bacon casserole
1h 10min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Breadcrumbs
5 min
Pulled pork with steamed buns
3h
Sausage and pea risotto
30 min