Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to garnish
- 1220 g water
- 300 g pumpkin flesh, cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ½ - 1 tsp fine salt
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- 30 g shallots
- 100 g bacon rashers, cut into thin pieces
- 40 g butter
- 320 g risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)
- 60 g dry white wine
-
1
tbsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - fine salt to taste
-
60
g frozen green peas
of 60 g fresh green peas - 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin risotto with bacon
40min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Springtime Risotto
55 min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Gluten-free mini pizzas
2 Std.
Sausage and pea risotto
30 min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Risotto bolognese
45min