Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 50 g onions, cut in halves
- 1 ½ - 2 garlic cloves, to taste
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g breadcrumbs
- 400 g beef mince
- 2 eggs
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tsp salt
-
50
g Gruyère cheese, cut in slices (2-3 mm)
of 50 g Cheddar cheese, cut in slices (2-3 mm) - 25 g fresh baby spinach
- 450 g yellow peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 4 - 5 fresh basil leaves
-
400
g chopped tomatoes, canned,
of 400 g fresh tomatoes, cut in pieces (2-3 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulled Pork Rolls
30 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Geen beoordelingen
Rolled Frittata
55 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Meatballs in Spanish sauce
55 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 Min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 Std. 15 Min