Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g spring onions, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g cornflour (starch)
- 50 g white wine
-
100
g liquid beef stock
of 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste - 1 tbsp wholegrain mustard
- 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
- 2 pinches fine salt, to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1133 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 16.65 g
- Vezels
- 0.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Greek Style Pork Stew
30 Min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Strawberry Cheesecake Cupcakes
1 Std. 20 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min