Pork tenderloin with mustard sauce
TM31 TM5 TM6

Pork tenderloin with mustard sauce

4.1 (16 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 180 g spring onions, cut into pieces
  • 60 g extra virgin olive oil
  • 10 g cornflour (starch)
  • 50 g white wine
  • 100 g liquid beef stock
    of 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste
  • 1 tbsp wholegrain mustard
  • 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
  • 2 pinches fine salt, to taste
  • 2 pinches freshly ground black pepper, to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1133 kJ / 271 kcal
Eiwitten
26.9 g
Koolhydraten
3.4 g
Vetten
16.65 g
Vezels
0.65 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten