Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g spring onions, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g cornflour (starch)
- 50 g white wine
-
100
g liquid beef stock
of 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste - 1 tbsp wholegrain mustard
- 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
- 2 pinches fine salt, to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1133 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 16.65 g
- Vezels
- 0.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1h 50min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 godz. 35 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Pork tenderloin parcels
1 godz.
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.