Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g spring onions, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g cornflour (starch)
- 50 g white wine
-
100
g liquid beef stock
of 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste - 1 tbsp wholegrain mustard
- 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
- 2 pinches fine salt, to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1133 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 16.65 g
- Vezels
- 0.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulled Pork Rolls
30 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 Std. 50 Min
Beef with Mushrooms
30 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1 godz.
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 godz.
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Tomato Basil Chicken Quiche
1 godz.
Salmon burgers
25 min