Pork tenderloin with mustard sauce

Pork tenderloin with mustard sauce

4.2 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions

Ingrediënten

  • spring onions cut into pieces
    180 g
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • cornstarch
    10 g
  • white wine
    50 g
  • liquid beef stock
    100 g
    100 g water, plus 1/4 tsp meat stock paste
  • wholegrain mustard
    1 tbsp
  • pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
    700 - 800 g
  • fine salt to taste
    2 pinches
  • freshly ground black pepper to taste
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 26.9 g
Calorieën 1133 kJ / 271 kcal
Vetten 16.65 g
Vezels 0.65 g
Koolhydraten 3.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...