Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g chicken breast fillets, skinless
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 200 g Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Fontina), cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 600 g chopped tomatoes, canned or fresh
-
1
heaped tsp stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1386 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Rolled Frittata
55 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 Std.
Meatballs in Spanish sauce
55 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 Std. 5 Min