Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1360 g baby red potatoes, quartered
- 60 g vegetable oil
- 1 ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp black pepper, ground, plus 1 pinch
- 115 g red onions
- 85 g celery, in pieces (5 cm/2 in.)
- 5 sprigs parsley, fresh, leaves only
- 2 sprigs dill, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 140 g plain yogurt
- 60 g mayonnaise
-
30
g pickle relish, dill
of 30 g pickle relish, sweet - 15 g apple cider vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 566 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Summer Coleslaw
15 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Spanish Rice
35min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Potato Gratin
1h 30min
Tex-Mex Bowl
50min
Philly Cheesesteak
50min