Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vegetable oil
- 250 g green asparagus (thin stalks), ends trimmed, cut in pieces diagonally (3 cm)
- 1 garlic clove, thinly sliced
- 20 g raw pine nuts
- 150 g cherry tomatoes
- 10 g sugar
- 50 g dried tomatoes in oil, drained (approx. 5-6 pieces)
- 80 g rocket salad leaves
- 80 g fresh goat's cheese, cut in pieces
- ¼ - ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 837 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Southwest Quinoa
40 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Geen beoordelingen
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min