Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vegetable oil
- 250 g green asparagus (thin stalks), ends trimmed, cut in pieces diagonally (3 cm)
- 1 garlic clove, thinly sliced
- 20 g raw pine nuts
- 150 g cherry tomatoes
- 10 g sugar
- 50 g dried tomatoes in oil, drained (approx. 5-6 pieces)
- 80 g rocket salad leaves
- 80 g fresh goat's cheese, cut in pieces
- ¼ - ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 837 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Squash and Broccoli Salad
35min
Creamy Broccoli Salad
10 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Curried Chicken and Apple Salad
30min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 Min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 Min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 Min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min