Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vegetable oil
- 250 g green asparagus (thin stalks), ends trimmed, cut in pieces diagonally (3 cm)
- 1 garlic clove, thinly sliced
- 20 g raw pine nuts
- 150 g cherry tomatoes
- 10 g sugar
- 50 g dried tomatoes in oil, drained (approx. 5-6 pieces)
- 80 g rocket salad leaves
- 80 g fresh goat's cheese, cut in pieces
- ¼ - ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 837 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Sous-vide Miso Aubergine
40 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min