Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 4 oz extra virgin olive oil
- 2 oz apple cider vinegar
- 1 lemon, zested and juiced
- 1 tsp honey
- ½ tsp salt, to taste
Poached Chicken and Sugar Snap Peas
- 40 oz water, divided, plus extra to cover
- 16 oz sugar snap peas, trimmed, thinly sliced lengthwise
- 4 oz red onions, cut into wedges
- 28 oz boneless, skinless chicken breasts (approx. 4)
- 3 oz baby spinach
- 3 oz feta cheese, crumbled
- 5 - 8 sprigs fresh mint, leaves only, hand torn
- sliced almonds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 293 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Chicken
35min
Curried Chicken and Apple Salad
30min
Cauliflower Potato Salad
1 godz. 30 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Chutney Chicken
30min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min