Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 4 oz extra virgin olive oil
- 2 oz apple cider vinegar
- 1 lemon, zested and juiced
- 1 tsp honey
- ½ tsp salt, to taste
Poached Chicken and Sugar Snap Peas
- 40 oz water, divided, plus extra to cover
- 16 oz sugar snap peas, trimmed, thinly sliced lengthwise
- 4 oz red onions, cut into wedges
- 28 oz boneless, skinless chicken breasts (approx. 4)
- 3 oz baby spinach
- 3 oz feta cheese, crumbled
- 5 - 8 sprigs fresh mint, leaves only, hand torn
- sliced almonds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 293 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Turkey Taco Bowl
1 Std.
Mediterranean Chicken
35 Min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10 Min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10 phút
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min