Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 4 oz extra virgin olive oil
- 2 oz apple cider vinegar
- 1 lemon, zested and juiced
- 1 tsp honey
- ½ tsp salt, to taste
Poached Chicken and Sugar Snap Peas
- 40 oz water, divided, plus extra to cover
- 16 oz sugar snap peas, trimmed, thinly sliced lengthwise
- 4 oz red onions, cut into wedges
- 28 oz boneless, skinless chicken breasts (approx. 4)
- 3 oz baby spinach
- 3 oz feta cheese, crumbled
- 5 - 8 sprigs fresh mint, leaves only, hand torn
- sliced almonds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 293 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10 min.
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min.
Steamed Cod Over Greens
40 min.
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10 min.
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2 godz.
Pork and Mushroom Wraps
30 min.
Maple and Mustard Salmon
20 min.
Turkey Taco Bowl
1h