Apparaten en accessoires
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
293.7 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
607 kJ /
145.1 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Chunky Guacamole
10min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13u. 20min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Sweet Cucumber Pickles
Geen beoordelingen
New England Clam Boil
55min
Dragon Deviled Eggs
2u. 30min
Stout Brownies
45min
Tex-Mex Bowl
50min
Tex-Mex Red Rice
1u.