Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz carrots, whole, peeled (1-3 depending on size)
- ½ - 1 oz shallot, halved, to taste
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1 ½
oz sunflower oil
of 1 ½ oz vegetable oil - ½ - 1 oz apple cider vinegar, to taste
- ½ oz lemon juice
- 2 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 689 kJ / 164.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 350.2 mg
Alternatieve recepten
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1h
Whole Wheat Bread, Spread and Chicken Meatballs
1h 45 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Zoodles with Broccoli Pesto
30min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Broccoli Sauté
20min
Jersey Beef
30min
Grated Carrot Salad
10min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min