
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz carrots whole, peeled (1-3 depending on size)
- ½ - 1 oz shallot halved, to taste
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1 ½
oz sunflower oil
of 1 ½ oz vegetable oil - ½ - 1 oz apple cider vinegar to taste
- ½ oz lemon juice
- 2 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 164.7 kcal / 689 kJ
- Eiwitten
- 1.7 g
- Vetten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Natrium
- 350.2 mg