Apparaten en accessoires
Grated Carrot Salad (TM6)
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
carrots whole, peeled (1-3 depending on size)21 oz
-
shallot halved, to taste½ - 1 oz
-
fresh parsley, leaves only6 sprigs
-
1 ½ oz vegetable oilsunflower oil1 ½ oz
-
apple cider vinegar to taste½ - 1 oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
350.2 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
689 kJ /
164.7 kcal
Vetten
11.1 g
Vezels
4.6 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
16.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1u. 45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1u.
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1u. 10min
Grated Carrot Salad
10min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2u. 10min
Choron Sauce
20min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Caprese Egg White Omelet
20min
Steel Cut Oats
35min
Beet-Tox
10min