Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz carrots, whole, peeled (1-3 depending on size)
- ½ - 1 oz shallot, halved, to taste
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1 ½
oz sunflower oil
of 1 ½ oz vegetable oil - ½ - 1 oz apple cider vinegar, to taste
- ½ oz lemon juice
- 2 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 689 kJ / 164.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 350.2 mg
Alternatieve recepten
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 Min
Hummus
10 Min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Grated Carrot Salad
10 Min
Slow Cooked Beets
40 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Parmesan Rind Marinara
1 Std. 15 Min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 Min
Berry Dream (TM6)
10 Min