Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous

Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous

3.7 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • eggplant diced (¾ in.)
    6 oz
  • salt
    2 tsp
Couscous and Lamb
  • couscous
    8 oz
  • mixed fresh herbs (parsley, cilantro)
    ½ oz
  • garlic cloves
    3
  • salt
    1 tsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • yellow onions in pieces
    2 oz
  • harissa plus extra to brush
    1 tbsp
  • ground lamb broken into pieces
    20 oz
  • bread crumbs
    4 tbsp
  • large egg
    1
  • water
    20 oz
  • chicken stock low sodium
    10 oz
Eggplant
  • yellow onion in pieces
    6 oz
  • garlic clove
    1
  • salt to taste
    1 tsp
  • oil
    1 tbsp
  • fresh tomatoes diced
    6 oz
  • chicken stock low sodium
    2 oz
  • harissa
    1 heaping tbsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • ground cumin
    ⅛ tsp
  • chopped parsley to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 40 g
Calorieën 2615 kJ / 625 kcal
Vetten 25 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 58 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...