Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz extra virgin olive oil
-
2
oz Parmesan cheese, in pieces
of 2 oz pecorino romano, in pieces - 5 oz arugula leaves, plus extra to garnish
- 1 oz unsalted pistachios, shelled
- 1 garlic clove (optioneel)
- ¼ tsp salt, plus extra to boil with pasta
- 3 ½ oz ricotta cheese
- 1 homemade pasta dough, cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade
- water, to boil pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2238 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Chicken Garam Masala
50 Min
Tzatziki
20 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Green Shakshuka
40min
Tortilla Soup
25 Min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min
Light and Fresh Beet Pasta
20 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Baked Crab Dip
15 Min
Flan Pudding
3 Std.
Shrimp Scampi
40min