Fettuccine with Arugula and Ricotta

Fettuccine with Arugula and Ricotta

4.1 7 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil
    3 oz
  • Parmesan cheese in pieces
    2 oz
    2 oz pecorino romano, in pieces
  • arugula leaves plus extra to garnish
    5 oz
  • unsalted pistachios, shelled
    1 oz
  • garlic clove (optioneel)
    1
  • salt plus extra to boil with pasta
    ¼ tsp
  • ricotta cheese
    3 ½ oz
  • homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade
    1
  • water to boil pasta

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 17 g
Calorieën 2238 kJ / 535 kcal
Vetten 34 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 41 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...