Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz extra virgin olive oil
-
2
oz Parmesan cheese, in pieces
of 2 oz pecorino romano, in pieces - 5 oz arugula leaves, plus extra to garnish
- 1 oz unsalted pistachios, shelled
- 1 garlic clove (optioneel)
- ¼ tsp salt, plus extra to boil with pasta
- 3 ½ oz ricotta cheese
- 1 homemade pasta dough, cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade
- water, to boil pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2238 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Chicken Garam Masala
50min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40min
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Mushroom Risotto
30min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Thai Curry Noodles
25min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Pasta "alla Norma"
50min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30min