Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 2 chicken breast fillets, boneless, skinless
- salt, to season
- ground black pepper, to season
-
½
oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
of ½ oz dried basil, plus extra to garnish
Vegetable Soup
- 6 oz yellow onion, quartered
- 1 garlic clove, smashed
- 1 oz unsalted butter, cold, cubed (½ in.)
- 32 oz vegetable stock
- 3 oz carrots, in pieces
- 3 oz celery, in pieces
- 4 oz fresh tomato, halved
- 4 oz baby gold potatoes, halved
- 4 oz zucchini, in pieces
- 6 oz zucchini, whole
- 6 oz carrots, whole
Steamed Vegetables and Sauce
- 1 oz Dijon mustard
-
4
oz sour cream
of 4 oz crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1059 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Noodle Soup
50min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Chicken Adobo
1h 25 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40min
Berry Dream (TM6)
10 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Detox Water (Flat Belly)
25 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 Min
Shrimp Scampi
40min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min