Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 2 chicken breast fillets, boneless, skinless
- salt, to season
- ground black pepper, to season
-
½
oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
of ½ oz dried basil, plus extra to garnish
Vegetable Soup
- 6 oz yellow onion, quartered
- 1 garlic clove, smashed
- 1 oz unsalted butter, cold, cubed (½ in.)
- 32 oz vegetable stock
- 3 oz carrots, in pieces
- 3 oz celery, in pieces
- 4 oz fresh tomato, halved
- 4 oz baby gold potatoes, halved
- 4 oz zucchini, in pieces
- 6 oz zucchini, whole
- 6 oz carrots, whole
Steamed Vegetables and Sauce
- 1 oz Dijon mustard
-
4
oz sour cream
of 4 oz crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1059 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Scampi
40min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40min
Homemade Lemonade (TM5/6 Metric)
10 Min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45min
Lemon Caper Asparagus
25min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min
Lemonade (TM5 Metric)
10 Min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 Min