Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g light sesame oil
of 30 g peanut oil - 100 g yellow onion, halved
- 155 g carrots, cut into large pieces (4 cm)
- 160 g bacon, cubed, or 160 g Canadian bacon, cubed (see Tip)
- 30 g soy sauce, to taste
- 2 tsp sugar (optioneel)
- 4 large eggs
-
1
heaping tsp homemade vegetable stock paste (optioneel)
of 1 stock cube (optioneel) -
360
g white short-grain rice (18-20 min cooking time)
of 360 g long-grain rice (18-20 min cooking time) - 1220 g water
- 400 g mixed vegetables, e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (2½ cm), zucchini, cubed (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1844 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Southwest Quinoa
40min
Vegetable Stock Paste
45min
Light and Fresh Beet Pasta
20 min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Pasta Primavera
50min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min