Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (1¼ in.) (optioneel)
- 7 oz celery stalks, cut into pieces
- 9 oz carrots, cut into pieces
- 3 ½ oz onions, halved
- 3 ½ oz tomatoes, cut into pieces
- 5 ½ oz zucchini, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz fresh mushrooms
- 1 dried bay leaf (optioneel)
- 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
- 4 sprigs fresh parsley
- 4 ½ oz coarse salt
-
1
oz dry white wine
of 1 oz water - 1 tbsp olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 323.7 kJ / 77.4 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 2.9 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 8304.1 mg
Alternatieve recepten
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Apple Sauce
20 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Boiled Eggs
20 min
Minestrone
45 min
Vegetable Soup
35 min
Vegetable Stock Base
40min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Braided Milk Bread
2h 20min
Berry Dream
10min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min