Vegetable Stock Paste
TM5 TM6

Vegetable Stock Paste

4.8 (94 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (1¼ in.) (optioneel)
  • 7 oz celery stalks, cut into pieces
  • 9 oz carrots, cut into pieces
  • 3 ½ oz onions, halved
  • 3 ½ oz tomatoes, cut into pieces
  • 5 ½ oz zucchini, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 2 oz fresh mushrooms
  • 1 dried bay leaf (optioneel)
  • 6 sprigs mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley
  • 4 ½ oz coarse salt
  • 1 oz dry white wine
    of 1 oz water
  • 1 tbsp olive oil

Voeding
per 1 portion
Calorieën
323.7 kJ / 77.4 kcal
Eiwitten
2.1 g
Koolhydraten
11.9 g
Vetten
2.9 g
Verzadigd vet
0.5 g
Vezels
4.4 g
Natrium
8304.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten