Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ½ oz chicken meat, boneless, skinless and sinew free (from approx. 16 oz chicken legs), cut into pieces
- 7 oz mixed white vegetables (e.g. celery root, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 5 ½ oz coarse salt
- 3 ½ oz white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 5 coriander seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 645.5 kJ / 154.3 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 15276.5 mg
Alternatieve recepten
Steamed Rice
25 min
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1h
Basil Pesto
10 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Sandwich Bread
3h
Shepherd's Pie
1h 15min
Beef Stock Paste
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Chicken Noodle Soup
50min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Confectioners Sugar
5 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30 min