Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ½ oz beef, sinew free, cut into pieces
- 10 ½ oz mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 1 garlic clove
- 5 ½ oz coarse salt
-
1
oz red wine
of 1 oz water - 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 647.4 kJ / 154.7 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 15329.5 mg
Alternatieve recepten
Custard (TM5 Metric)
15 Min
Tomato Ketchup
1h 15min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken Stock Paste
45 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Boiled Eggs
20 Min
Quick Puff Pastry
1 Std. 20 Min
Vanilla Sugar
72h
Beef Pot Pies
1 Std. 55 Min
Chicken Stock Paste
45 Min
Shredded Jerk Chicken
1 Std. 55 Min
Onion Dip
10 Min