Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 ½ oz beef, sinew free, cut into pieces
- 10 ½ oz mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces
- 1 garlic clove
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 5 ½ oz coarse salt
-
1
oz red wine
of 1 oz water - 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 647.4 kJ / 154.7 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 15329.5 mg
Alternatieve recepten
Chicken Noodle Soup
50min
Sandwich Bread
3 Std.
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Chicken Stock Paste
45min
Vegetable Stock Paste
45min
Vanilla Sugar
72 Std.
Rosemary Salt
24 Std. 5 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 Std. 15 Min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Steak Stir Fry Salad
35min
Meatloaf
1h 20min