Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork Chops
- 4 pork chops, bone in, thick cut (1¼-1½ in.) (approx. 2-2½ lb total)
- 1 ½ tsp salt, divided
- 1 tsp dried thyme
- 6 dried figs, e.g., Turkish or Calimyrna (approx. 3.5 oz)
- 4 oz red onions, in pieces
- 3 oz cremini or baby portobello mushrooms, quartered
- 2 oz celery, in pieces
- 1 tbsp bread crumbs
- 1 garlic clove
- ½ tsp dried sage
- 4 oz Pink Lady apples, diced (¼ in.)
Cider Sauce
- 10 oz apple cider
- 8 oz chicken stock
- ½ oz Dijon mustard
- 16 oz baby rainbow carrots, trimmed, peeled
- 2 tbsp all-purpose flour
- 1 tbsp unsalted butter, chilled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2284 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Baked Crab Dip
15min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1h 35min
Egg Salad
30 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min