Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork Chops
- 4 pork chops, bone in, thick cut (1¼-1½ in.) (approx. 2-2½ lb total)
- 1 ½ tsp salt, divided
- 1 tsp dried thyme
- 6 dried figs, e.g., Turkish or Calimyrna (approx. 3.5 oz)
- 4 oz red onions, in pieces
- 3 oz cremini or baby portobello mushrooms, quartered
- 2 oz celery, in pieces
- 1 tbsp bread crumbs
- 1 garlic clove
- ½ tsp dried sage
- 4 oz Pink Lady apples, diced (¼ in.)
Cider Sauce
- 10 oz apple cider
- 8 oz chicken stock
- ½ oz Dijon mustard
- 16 oz baby rainbow carrots, trimmed, peeled
- 2 tbsp all-purpose flour
- 1 tbsp unsalted butter, chilled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2284 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Basque Chicken
1h 10min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Baked Crab Dip
15min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min