Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork Chops
- 4 pork chops, bone in, thick cut (1¼-1½ in.) (approx. 2-2½ lb total)
- 1 ½ tsp salt, divided
- 1 tsp dried thyme
- 6 dried figs, e.g., Turkish or Calimyrna (approx. 3.5 oz)
- 4 oz red onions, in pieces
- 3 oz cremini or baby portobello mushrooms, quartered
- 2 oz celery, in pieces
- 1 tbsp bread crumbs
- 1 garlic clove
- ½ tsp dried sage
- 4 oz Pink Lady apples, diced (¼ in.)
Cider Sauce
- 10 oz apple cider
- 8 oz chicken stock
- ½ oz Dijon mustard
- 16 oz baby rainbow carrots, trimmed, peeled
- 2 tbsp all-purpose flour
- 1 tbsp unsalted butter, chilled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2284 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5u. 45min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1h 40min
Tarragon Chicken Quiche
1 Std. 25 Min
Chicken Tetrazzini
40min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Chicken Marsala
40min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min