Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork Chops
- 4 pork chops, bone in, thick cut (1¼-1½ in.) (approx. 2-2½ lb total)
- 1 ½ tsp salt, divided
- 1 tsp dried thyme
- 6 dried figs, e.g., Turkish or Calimyrna (approx. 3.5 oz)
- 4 oz red onions, in pieces
- 3 oz cremini or baby portobello mushrooms, quartered
- 2 oz celery, in pieces
- 1 tbsp bread crumbs
- 1 garlic clove
- ½ tsp dried sage
- 4 oz Pink Lady apples, diced (¼ in.)
Cider Sauce
- 10 oz apple cider
- 8 oz chicken stock
- ½ oz Dijon mustard
- 16 oz baby rainbow carrots, trimmed, peeled
- 2 tbsp all-purpose flour
- 1 tbsp unsalted butter, chilled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2284 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Beef Stroganoff
1h
Turkey and Corn Soup
1 Std. 5 Min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1h 35min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Chicken Marsala
40 min
Manhattan Clam Chowder
55min
Beef Stroganoff
1h