Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 1 ½ oz tamari sauce
- 2 oz mirin
- 1 - 2 tsp grated fresh ginger, to taste
Rice, Veggies and Egg
- 10 oz long-grain white rice
- 35 oz water
- 3 oz carrots, sliced on the bias
- 2 oz sugar snap peas, cut on the bias
- 4 large eggs
- ½ tsp salt
- ½ tsp white pepper
- 4 green onions, cut on a bias
- ½ oz cilantro leaves, chopped
Sauté
- 1 oz sesame oil
- 1 garlic clove, sliced
-
2
oz Chinese sausage, precooked, diced (⅛ in.)
(optioneel)
of 2 oz salami, diced (⅛ in.) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1464 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 875 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1h
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2h 35 min
Vegetable Pancakes
30min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45min
Tropical Cashew Rice
1h 45min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min
Pasta Primavera
50min
Tarragon Chicken Quiche
1h 25min