Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 4 oz yellow onions, quartered
-
21
oz ripe tomatoes, cut into pieces (¾ in.)
of 21 oz canned whole tomatoes - 1 tsp Italian seasoning
- 1 ½ tsp salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 tsp sugar
- 16 oz eggplant, cut into pieces (¾ in.)
- 12 oz dried pasta, eg. farfalle (bow tie pasta) or amori
- 24 ½ oz water
- 3 sprigs fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff
30 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Mushroom Risotto
30 Min
Stuffed Vegetables
1小时 20 分钟
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Lentil Moussaka
2h 20min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Vegetable Stew
1h 15min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min