Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 4 oz yellow onions, quartered
-
21
oz ripe tomatoes, cut into pieces (¾ in.)
of 21 oz canned whole tomatoes - 1 tsp Italian seasoning
- 1 ½ tsp salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 tsp sugar
- 16 oz eggplant, cut into pieces (¾ in.)
- 12 oz dried pasta, eg. farfalle (bow tie pasta) or amori
- 24 ½ oz water
- 3 sprigs fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Spinach and Eggs
35min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Ratatouille
40 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Greek Vegetables
1hod.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min.
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Tofu Stew
30min
Pasta Primavera
50 min.
Vegetarian Chili
50 min.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min