Eggplant and Tomato Pasta

Eggplant and Tomato Pasta

3.7 59 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 oz
  • olive oil
    1 oz
  • garlic cloves
    2
  • yellow onions quartered
    4 oz
  • ripe tomatoes cut into pieces (¾ in.)
    21 oz
    21 oz canned whole tomatoes
  • Italian seasoning
    1 tsp
  • salt or to taste
    1 ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    ½ tsp
  • sugar
    1 tsp
  • eggplant cut into pieces (¾ in.)
    16 oz
  • dried pasta eg. farfalle (bow tie pasta) or amori
    12 oz
  • water
    24 ½ oz
  • fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)
    3 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 19 g
Calorieën 2146 kJ / 513 kcal
Vetten 13 g
Vezels 10 g
Koolhydraten 85 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...