Apparaten en accessoires
Eggplant and Tomato Pasta
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions quartered4 oz
-
21 oz canned whole tomatoesripe tomatoes cut into pieces (¾ in.)21 oz
-
Italian seasoning1 tsp
-
salt or to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
sugar1 tsp
-
eggplant cut into pieces (¾ in.)16 oz
-
dried pasta eg. farfalle (bow tie pasta) or amori12 oz
-
water24 ½ oz
-
fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)3 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
19 g
Calorieën
2146 kJ /
513 kcal
Vetten
13 g
Vezels
10 g
Koolhydraten
85 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Italian Pasta
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Thai Curry Noodles
25 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min