Farro Risotto with Rosemary Chicken

Farro Risotto with Rosemary Chicken

4.1 24 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 ½ oz
  • dried porcini mushrooms
    2 - 3
Poaching Chicken
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • rosemary leaves only
    1 sprig
  • salt
    ½ tsp
  • lemon
    1
  • chicken breast, skinless, boneless
    16 oz
  • water
    35 oz
Risotto
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    3
  • rosemary leaves only, plus extra to garnish
    1 sprig
  • unsalted butter cubed, divided
    1 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • farro
    9 oz
  • dry white wine
    3 ½ oz
  • chicken stock
    16 oz
  • salt
    ½ tsp
  • kale stems removed, cut into strips (½ in.), (approx. 1 bunch)
    4 oz

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 942 mg
Eiwitten 27 g
Calorieën 1720 kJ / 411 kcal
Vetten 14 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...