Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 - 3 dried porcini mushrooms
Poaching Chicken
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 sprig rosemary, leaves only
- ½ tsp salt
- 1 lemon
- 16 oz chicken breast, skinless, boneless
- 35 oz water
Risotto
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 1 sprig rosemary, leaves only, plus extra to garnish
- 1 ½ oz unsalted butter, cubed, divided
- ½ oz extra virgin olive oil
- 9 oz farro
- 3 ½ oz dry white wine
- 16 oz chicken stock
- ½ tsp salt
- 4 oz kale, stems removed, cut into strips (½ in.), (approx. 1 bunch)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1720 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 942 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45min
Chicken Garam Masala
50min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 Min
Butter Chicken
4 Std. 5 Min
Mushroom Risotto
30min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min