Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 - 3 dried porcini mushrooms
Poaching Chicken
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 sprig rosemary, leaves only
- ½ tsp salt
- 1 lemon
- 16 oz chicken breast, skinless, boneless
- 35 oz water
Risotto
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 1 sprig rosemary, leaves only, plus extra to garnish
- 1 ½ oz unsalted butter, cubed, divided
- ½ oz extra virgin olive oil
- 9 oz farro
- 3 ½ oz dry white wine
- 16 oz chicken stock
- ½ tsp salt
- 4 oz kale, stems removed, cut into strips (½ in.), (approx. 1 bunch)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1720 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 942 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Southern Black-Eyed Peas
1 Std. 35 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min
Tortilla Soup
25min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Mushroom Risotto
30min
Beef Stroganoff
1h