Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
TM6 TM5

Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables

4.2 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 42 - 48 oz leg of lamb, boneless (2.5-3 lbs.)
  • 7 garlic cloves, divided
  • 5 sprigs fresh oregano, leaves only
  • 3 tbsp dried oregano
  • 5 sprigs fresh rosemary, leaves only, divided
  • 1 ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 3 oz extra virgin olive oil, divided
  • 20 oz water
  • 2 tbsp beef stock paste
    of 2 tbsp vegetable stock paste
  • 2 dried bay leaves
  • 15 oz Yukon gold potatoes, quartered, (approx. 3 lg. potatoes)
  • 8 ½ oz carrots, sliced (2 in.), (approx. 4 md. carrots)
    of 8 ½ oz baby carrots
  • 8 oz zucchini, in pieces (2 in.), (approx. 2 zucchini)
  • 6 fresh broccolini stalks
    of 6 oz broccoli florets, in pieces (1 in.), (approx. 1 lg. head)
  • 1 heaping tbsp all-purpose flour
  • 3 ½ oz red wine
  • ½ oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2021 kJ / 483 kcal
Eiwitten
47.2 g
Koolhydraten
19 g
Vetten
22 g
Verzadigd vet
15 g
Vezels
4 g
Natrium
787.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten