Lamb stew

Lamb stew

4.3 23 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh rosemary leaves only
    3 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs
  • fresh sage
    5 leaves
  • onions cut into halves (1 onion)
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • bacon rashers, cut into pieces (3 cm)
    70 g
  • lamb meat for stew, boneless cut into pieces (2-3 cm)
    750 g
  • fine salt to taste
    ¼ tsp
  • black pepper, freshly ground plus extra to taste
    ½ tsp
  • carrots cut into slices (1-2 cm)
    2
  • celery stalks cut into slices (1-2 cm)
    2
  • stock paste (meat or vegetable)
    2 tbsp
    2 stock cubes (each for 0.5 l), (meat or vegetable)
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • dry white wine
    200 g
  • water
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 44.3 g
Calorieën 2479 kJ / 393 kcal
Vetten 42.5 g
Vezels 3.925 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...