Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 leaves fresh sage
- 150 g onions, cut into halves (1 onion)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon rashers, cut into pieces (3 cm)
- 750 g lamb meat for stew, boneless, cut into pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine salt, to taste
- ½ tsp black pepper, freshly ground, plus extra to taste
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
-
2
tbsp stock paste (meat or vegetable)
of 2 stock cubes (each for 0.5 l) (meat or vegetable) - 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2479 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 42.5 g
- Vezels
- 3.925 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Irish stew
1h 30min
Janek's Chicken Soup
2h
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Shepherd's Pie
1h 40min
Meatloaf
1h 20min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Lamb's fry with bacon
1h 20min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Creamy mustard chicken stew
40min
Irish lamb stew
6 Std. 20 Min
Beef Burgundy
1h 45min