
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cauliflower Mash
- 800 g cauliflower cut in florets (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g milk
- ½ tsp rock salt adjust to taste
- 1 tsp ground black pepper adjust to taste
- 25 g butter
- 25 g Parmesan cheese grated
Beef Stew
- 200 g yellow onions cut in quarters
- 10 g garlic cloves
- 30 g olive oil
- 700 g beef chuck cut in pieces (3 cm x 3 cm)
-
200
g beef stock
of vegetable stock -
200
g red wine
of cranberry juice no sugar - 250 g carrots cut in slices (1 cm)
- 4 sprigs fresh thyme leaves only
- 80 g tomato paste
- 3 dried bay leaves
- 1 - 2 tsp rock salt adjust to taste
- 2 tsp ground black pepper adjust to taste
- 1 tbsp all purpose flour
- 150 g button mushrooms cut in quarters
- 200 g potatoes cut in cubes (3 cm x 3 cm)
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 462 kcal / 1932 kJ
- Eiwitten
- 40 g
- Vetten
- 15 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vezels
- 9 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Natrium
- 1949 mg