Beef Stew with Cauliflower Mash

Beef Stew with Cauliflower Mash

4.2 39 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
6 portions

Ingrediënten

Cauliflower Mash
  • cauliflower cut in florets (2-3 cm)
    800 g
  • garlic cloves
    2
  • milk
    50 g
  • rock salt adjust to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    1 tsp
  • butter
    25 g
  • Parmesan cheese grated
    25 g
Beef Stew
  • yellow onions cut in quarters
    200 g
  • garlic cloves
    10 g
  • olive oil
    30 g
  • beef chuck cut in pieces (3 cm x 3 cm)
    700 g
  • beef stock
    200 g
    vegetable stock
  • red wine
    200 g
    cranberry juice, no sugar
  • carrots cut in slices (1 cm)
    250 g
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • tomato paste
    80 g
  • dried bay leaves
    3
  • rock salt adjust to taste
    1 - 2 tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    2 tsp
  • all purpose flour
    1 tbsp
  • button mushrooms cut in quarters
    150 g
  • potatoes cut in cubes (3 cm x 3 cm)
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley (optioneel) leaves only, chopped
    6 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1949 mg
Eiwitten 40 g
Calorieën 1932 kJ / 462 kcal
Vetten 15 g
Vezels 9 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 49 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...