Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cauliflower Mash
- 800 g cauliflower, cut in florets (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g milk
- ½ tsp rock salt, adjust to taste
- 1 tsp ground black pepper, adjust to taste
- 25 g butter
- 25 g Parmesan cheese, grated
Beef Stew
- 200 g yellow onions, cut in quarters
- 10 g garlic cloves
- 30 g olive oil
- 700 g beef chuck, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
-
200
g beef stock
of vegetable stock -
200
g red wine
of cranberry juice, no sugar - 250 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g tomato paste
- 3 dried bay leaves
- 1 - 2 tsp rock salt, adjust to taste
- 2 tsp ground black pepper, adjust to taste
- 1 tbsp all purpose flour
- 150 g button mushrooms, cut in quarters
- 200 g potatoes, cut in cubes (3 cm x 3 cm)
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1932 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1949 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3h 50min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Meaballs with Tomato Sauce
55min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Oxtail stew with butter bean mash
4h
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Honey and herb pork loin
4h 10min