Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz all-purpose flour
- ½ oz extra virgin olive oil
- 24 oz beef meat (stew cut)
- 16 oz water
- 3 oz tomato paste
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 12 oz baby gold potatoes, quartered
- 9 oz carrots, peeled, sliced (¾ in.)
- chopped fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 620 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Mashed Potatoes
50 min
Boiled Eggs
20min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1sa 10 dk
Bolognese Sauce
1sa 10 dk
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Meat and Rice Casserole
1 Std. 15 Min
Chicken Fricassee
50 min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 min
Shepherd's Pie
1 Std. 15 Min
Slow Cooked Pot Roast
6 Std. 20 Min