Sous-Vide Scrambled Eggs

Sous-Vide Scrambled Eggs

3.7 9 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
2 portions

Ingrediënten

  • unsalted butter room temperature
    1 oz
  • heavy whipping cream
    1 oz
    1 oz whole milk
  • large eggs room temperature
    6
  • salt
    2 pinches
  • water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
    65 oz
  • lemon juice
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh chives finely chopped, to taste
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 681.4 mg
Eiwitten 22.5 g
Calorieën 1898.5 kJ / 452 kcal
Vetten 40.6 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 20.9 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...