Apparaten en accessoires
Sous-Vide Scrambled Eggs
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
2 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
1 oz whole milkheavy whipping cream1 oz
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
681.4 mg
Eiwitten
22.5 g
Calorieën
1898.5 kJ /
452 kcal
Vetten
40.6 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
20.9 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Sweet Potato Cheesecake Bars
Geen beoordelingen
Shredded Lettuce
10min
Finely Ground Nuts
5min
Steamed Scrambled Eggs
30min
Strawberry Buttermilk Sherbet
1u. 10min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Pasta "alla Norma"
50min
Matcha Hot Chocolate
15min
Mayonnaise (3 Minute)
10min
Boiled Egg Mode
20min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5u. 5min