Apparaten en accessoires
Sous-Vide Scrambled Eggs
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
2 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
1 oz whole milkheavy whipping cream1 oz
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)65 oz
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
681.4 mg
Eiwitten
22.5 g
Calorieën
1898.5 kJ /
452 kcal
Vetten
40.6 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
20.9 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Red Beans and Rice
1u. 15min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12u. 45min
Mini Burger Sliders
1u. 50min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35min
Slow Cooked Pot Roast
6u. 20min
Orange Julius
5min
Steamed Scrambled Eggs
30min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1u.
French Fries (Paul)
1u. 15min