Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz porcini mushrooms, dried
- ½ oz fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 4 garlic cloves
- 12 oz yellow onions, quartered
- 13 oz carrots, cut on the bias (1 in.), divided
- 3 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 3 oz celery, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 20 - 23 oz oxtail
- 14 oz beef stock
- 4 oz red wine
- 4 oz pearl onions, frozen
- cooked polenta, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 538 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Steamed Fish Fillets
25 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2h 30min
Browning Beef Cubes (Medium)
15 min
Beef Stroganoff
1h
Lamb stew
1h 45min