Slow Cooked Oxtail

Slow Cooked Oxtail

4.3 12 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 8u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • porcini mushrooms, dried
    ½ oz
  • fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish
    ½ oz
  • garlic cloves
    4
  • yellow onions quartered
    12 oz
  • carrots cut on the bias (1 in.), divided
    13 oz
  • parsnips in pieces (1 in.)
    3 oz
  • celery in pieces (1 in.)
    3 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • oxtail
    20 - 23 oz
  • beef stock
    14 oz
  • red wine
    4 oz
  • pearl onions frozen
    4 oz
  • cooked polenta to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 538 mg
Eiwitten 34 g
Calorieën 1636 kJ / 391 kcal
Vetten 17 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...