Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz porcini mushrooms, dried
- ½ oz fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 4 garlic cloves
- 12 oz yellow onions, quartered
- 13 oz carrots, cut on the bias (1 in.), divided
- 3 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 3 oz celery, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 20 - 23 oz oxtail
- 14 oz beef stock
- 4 oz red wine
- 4 oz pearl onions, frozen
- cooked polenta, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 538 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ground Meat
35 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Oxtail stew with butter bean mash
4h
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45 min
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Basic Basmati Rice
35 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Chunky Beef Stew
2sa 10 dk