Apparaten en accessoires
Slow Cooked Oxtail
Voorbereiding. 10min
Totaal 8u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
538 mg
Eiwitten
34 g
Calorieën
1636 kJ /
391 kcal
Vetten
17 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slow Cooking
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolate Coconut Milk Custard
15min
Pearl rice meatballs
Geen beoordelingen
Spidey Chicken à la King
40min
Sautéing Turkey Cubes
Geen beoordelingen
Browning Beef Cubes (Well Done)
10min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8u. 45min
Browned Shallots (350 g)
25min
Browned Shallots (250 g)
25min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80u. 10min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2u. 25min