Apparaten en accessoires
Slow Cooked Oxtail
Voorbereiding. 10min
Totaal 8u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
538 mg
Eiwitten
34 g
Calorieën
1636 kJ /
391 kcal
Vetten
17 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slow Cooking
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Chicken Noodle Bowl
35min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Tunisian Beef Ribs
4u. 55min
Browning Pork Strips
15min
Browning Beef Cubes (Medium)
15min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Coq au Vin
1u. 40min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Clam Chowder
55min
Eggplant Sauté
30min
Steak Stir Fry Salad
35min