Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz porcini mushrooms, dried
- ½ oz fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 4 garlic cloves
- 12 oz yellow onions, quartered
- 13 oz carrots, cut on the bias (1 in.), divided
- 3 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 3 oz celery, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 20 - 23 oz oxtail
- 14 oz beef stock
- 4 oz red wine
- 4 oz pearl onions, frozen
- cooked polenta, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 538 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Chicken Fricassee
50min
Oxtail stew with butter bean mash
4h
Chicken Stock Paste
45min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5u. 45min
Chinese Long Beans with Pork
25 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Chicken Adobo
1 Std. 25 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min