Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz pork short ribs, cut into pieces
- 2 oz rice wine
- 1 oz dried shrimp
- 2 garlic cloves, thinly sliced
- 1 tsp sesame oil
- ½ oz dried mushrooms
- 35 oz chicken broth
- 14 oz Chinese cabbage, cut into pieces (1 in.)
-
5
oz bamboo shoots, fresh, cut into pieces
of 5 oz bamboo shoots, canned, drained - 4 oz fresh black wood ear mushrooms, cut into pieces
- 3 ½ oz cooked gingko nuts
- 5 garlic chives, cut into pieces (2 in.)
- 1 red chili pepper, stem removed, thinly sliced
- 4 oz small scallops
- 2 oz soy sauce
- 1 oz oyster sauce
- 10 quail eggs
- fresh cilantro leaves, to garnish, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 828 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Fried Garlic Pork
50 min
Yellow Chicken Adobo
50 min
Cioppino
55 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min