Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz Chinese long beans, trimmed
- 3 tsp sesame oil, divided
- 1 tsp soy sauce
- ½ oz fresh ginger, peeled, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ¼ tsp dried red chili flakes, to taste
- 8 oz red onion, cut into thin wedges
- 4 oz fresh shiitake mushrooms
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz hoisin sauce
- 1 oz Chinese cooking wine
- ⅛ tsp ground black pepper
- 6 oz ground pork
- 3 fresh red chilies, thinly sliced, divided
- dry-roasted peanuts, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 925 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40min
Spring onion pork ribs
1h
Mapo tofu
15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Braised pork belly
55min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Taiwanese three cup chicken
20min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h