Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz Chinese long beans, trimmed
- 3 tsp sesame oil, divided
- 1 tsp soy sauce
- ½ oz fresh ginger, peeled, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ¼ tsp dried red chili flakes, to taste
- 8 oz red onion, cut into thin wedges
- 4 oz fresh shiitake mushrooms
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz hoisin sauce
- 1 oz Chinese cooking wine
- ⅛ tsp ground black pepper
- 6 oz ground pork
- 3 fresh red chilies, thinly sliced, divided
- dry-roasted peanuts, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 925 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Chicken Adobo
1h 25min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30min
Mapo tofu
15min
Spring onion pork ribs
1h
Pork and Green Beans Sauté
45min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Fried Garlic Pork
50min
Pork tenderloin parcels
1h