Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dashi Stock
- 17 oz water
- 1 piece kombu
- ½ oz katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)
Japanese Egg Custard
- 1 ½ tsp soy sauce
- 1 ½ tsp sake
- 1 ½ tsp mirin
- 3 large eggs
- 35 oz water
- nori seaweed, julienned, to garnish
- fresh chives, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 327 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Mapo tofu
15min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Buddha's Delight
55min
Chai Buey
1h 45min
Savory Turnip Cake
26 Std. 55 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50 min.
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.