Apparaten en accessoires
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
327 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
243 kJ /
58 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
All Things Eggs
12 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Shallot Oil
25 min
XO sauce
1 godz. 50 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Summer seafood soup
45 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.