Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dashi Stock
- 17 oz water
- 1 piece kombu
- ½ oz katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)
Japanese Egg Custard
- 1 ½ tsp soy sauce
- 1 ½ tsp sake
- 1 ½ tsp mirin
- 3 large eggs
- 35 oz water
- nori seaweed, julienned, to garnish
- fresh chives, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 327 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Salted Chicken
5h 10min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Buddha's Delight
55min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Mantou Buns with Soya Milk
1h 35 min