Apparaten en accessoires
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
327 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
243 kJ /
58 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
All Things Eggs
12 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Korean Ginseng Chicken
1u. 10min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3u. 15min
Braised pork belly
55min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Salted Chicken
5u. 10min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1u. 45min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Steamed Chicken with Dang Gui
1u. 30min
Rice Wine Chicken
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1u. 5min