Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
TM6 TM5

Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)

4.7 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

Dashi Stock

  • 17 oz water
  • 1 piece kombu
  • ½ oz katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)

Japanese Egg Custard

  • 1 ½ tsp soy sauce
  • 1 ½ tsp sake
  • 1 ½ tsp mirin
  • 3 large eggs
  • 35 oz water
  • nori seaweed, julienned, to garnish
  • fresh chives, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
243 kJ / 58 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
1 g
Vetten
4 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
0 g
Natrium
327 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten