Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dashi Stock
- 17 oz water
- 1 piece kombu
- ½ oz katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)
Japanese Egg Custard
- 1 ½ tsp soy sauce
- 1 ½ tsp sake
- 1 ½ tsp mirin
- 3 large eggs
- 35 oz water
- nori seaweed, julienned, to garnish
- fresh chives, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 327 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 phút
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1h 30min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Rice Wine Chicken
30min
Clams in White Wine with Cilantro
25 phút