Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sake (Japanese rice wine)
- 25 g lemon juice, freshly squeezed
- 80 g Japanese soy sauce
- 80 g mirin
- 20 g sugar
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 360 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Nyonya Spice Paste
15min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Shiitake mushroom sauce
45min
Spring onion pork ribs
1h
Braised pork belly
55min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Salted Chicken
5h 10min