Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 787 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1904 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Green Curry Paste
10 Min
Tom Yum Paste
45 Min
Mantou Buns with Soya Milk
1h 35min
Steamed Red Bean Rice Cake
1h 10 min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18 Std. 30 Min
Thai Green Curry Paste
10 Min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1h 10 min
Sambal chilli
35 min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Homemade Soy Milk
35 min
Soy milk
24 Std. 30 Min