Apparaten en accessoires
Kimchi Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 jars
Ingrediënten
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1904 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
787 kJ /
188 kcal
Vetten
2 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Kimchi Sauce
20 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Peanut Butter
5 min
Homemade Soy Milk
35 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Wholemeal Mantou
1 godz.
Hokkaido Milk Loaf
4 godz. 20 min
Killer Toast
2 godz.