Apparaten en accessoires
Kimchi Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 jars
Ingrediënten
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1904 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
787 kJ /
188 kcal
Vetten
2 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Kimchi Sauce
20min
Homemade Soy Milk
35min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1u. 40min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Soy milk
24u. 30min
Mantou buns
1u. 30min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Dried Shrimp Sambal
55min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1u. 20min
Soy milk and Mantou buns
6u.