Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 787 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1904 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 min
Acar Timun (Cucumber Acar)
30 min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 min
Kimchi Sauce
20min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Korean Ginseng Chicken
1sa 10 dk
Shallot Oil
25 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Mantou buns
1h 30min
Homemade Soy Milk
35 min