Apparaten en accessoires
Kimchi Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 jars
Ingrediënten
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1904 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
787 kJ /
188 kcal
Vetten
2 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1u.
Kaya (coconut jam)
1u. 10min
Homemade Fish Ball Soup
2u.
Soy Milk
1u. 35min
Homemade Soy Milk
35min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Soy milk
24u. 30min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1u. 20min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1u. 40min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Homemade Pandan Kaya
55min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1u. 20min