Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 787 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1904 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Stir-fry Chayote
25 Min
Black sesame cream soup
15 Min
Chrysanthemum Tofu Soup
2 Std. 10 Min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Rye sourdough starter powder
24h 10 min
Nyonya Spice Paste
15 Min
3Q Soft Bread
3h 25min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Lemongrass Lychee Splash
3h 20min
Honey loquat paste
1 Std.