Apparaten en accessoires
Kimchi Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 jars
Ingrediënten
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1904 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
787 kJ /
188 kcal
Vetten
2 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Homemade Soy Milk
35min
Sesame Crème
10min
Toasted Peanuts
20min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Lemonade
5min
Mantou Buns with Soya Milk
1u. 35min
Soy milk
24u. 30min
Mantou buns
1u. 30min
Pork Balls
20min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1u. 5min
Kaya (coconut jam)
1u. 10min