Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g daikon (Japanese radish), cut in small chunks
- 10 Chinese red dates, pitted
- 8 dried oysters, soaked to soften
- 1400 g water
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 300 g silken tofu (approx. 1 block)
- 6 wolfberries (goji), soaked to soften, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 414 kJ / 99 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 Min
Buddha's Delight
55min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1sa
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 dk
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Mushroom Meat Sauce
50min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1sa 15 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2 Std.