Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g daikon (Japanese radish), cut in small chunks
- 10 Chinese red dates, pitted
- 8 dried oysters, soaked to soften
- 1400 g water
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 300 g silken tofu (approx. 1 block)
- 6 wolfberries (goji), soaked to soften, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 414 kJ / 99 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Red bean ice cream
29h 50min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Umami Soup
1 Std. 20 Min
Teochew Seafood Porridge
45min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min