Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g daikon (Japanese radish), cut in small chunks
- 10 Chinese red dates, pitted
- 8 dried oysters, soaked to soften
- 1400 g water
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 300 g silken tofu (approx. 1 block)
- 6 wolfberries (goji), soaked to soften, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 414 kJ / 99 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Stir-fry Chayote
25 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Lemonade
5min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Green Papaya Fish Soup
2 godz. 15 min
Braised pork belly
55min