Apparaten en accessoires
Chrysanthemum Tofu Soup
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 10min
6 portions
Ingrediënten
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
421 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
414 kJ /
99 kcal
Vetten
3 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Reunion Dishes
13 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Mapo tofu
15 min
Mock Fin Soup
35 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 5 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Summer seafood soup
45 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min