Chrysanthemum Tofu Soup

Chrysanthemum Tofu Soup

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 10min
6 portions

Ingrediënten

  • daikon (Japanese radish) cut in small chunks
    600 g
  • Chinese red dates pitted
    10
  • dried oysters soaked to soften
    8
  • water
    1400 g
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • silken tofu (approx. 1 block)
    300 g
  • wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish
    6

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 421 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 414 kJ / 99 kcal
Vetten 3 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 14 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...