Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g daikon (Japanese radish), cut in small chunks
- 10 Chinese red dates, pitted
- 8 dried oysters, soaked to soften
- 1400 g water
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 300 g silken tofu (approx. 1 block)
- 6 wolfberries (goji), soaked to soften, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 414 kJ / 99 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice Wine Chicken
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1sa 5 dk
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Chicken porridge with century egg
30min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 dk
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 dk
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Long Bean Rice
1h 10 min
Mapo tofu
15min
Yam Rice
45 min
Stir-fried vegetables
10 Min