Apparaten en accessoires
Chrysanthemum Tofu Soup
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 10min
6 portions
Ingrediënten
-
daikon (Japanese radish) cut in small chunks600 g
-
Chinese red dates pitted10
-
dried oysters soaked to soften8
-
water1400 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
silken tofu (approx. 1 block)300 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften, to garnish6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
421 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
414 kJ /
99 kcal
Vetten
3 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Reunion Dishes
13 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Sesame Crème
10min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Long Bean Rice
1u. 10min
Homemade Soy Milk
35min
Soy milk
24u. 30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1u. 45min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Rice Wine Chicken
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1u. 5min