Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g fish bones, threadfin, cut in pieces (4 cm)
- 2 tbsp cooking oil, to grease
- 10 g old ginger slices
- 30 g jujube red dates, pitted
- 15 g wolfberries (goji)
- 25 g soybeans
- 400 g green papaya flesh, cut in chunks (4 cm)
- 1300 g water
- 10 g small dried scallops (optioneel)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 436 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 258 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Chicken porridge with century egg
30min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1h 30min
Teochew Seafood Porridge
45min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Chai Buey
1h 45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
White Radish Pork Rib Soup
3h