Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g fish bones, threadfin, cut in pieces (4 cm)
- 2 tbsp cooking oil, to grease
- 10 g old ginger slices
- 30 g jujube red dates, pitted
- 15 g wolfberries (goji)
- 25 g soybeans
- 400 g green papaya flesh, cut in chunks (4 cm)
- 1300 g water
- 10 g small dried scallops (optioneel)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 436 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 258 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chicken porridge with century egg
30min
Summer seafood soup
45 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min