Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g fish bones, threadfin, cut in pieces (4 cm)
- 2 tbsp cooking oil, to grease
- 10 g old ginger slices
- 30 g jujube red dates, pitted
- 15 g wolfberries (goji)
- 25 g soybeans
- 400 g green papaya flesh, cut in chunks (4 cm)
- 1300 g water
- 10 g small dried scallops (optioneel)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 436 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 258 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Tomato-egg soup
20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Olive Vegetable Rice
1h 5min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Curry chicken
1h
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min