Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed cod fish
- 1 cod fillets (approx. 200 g)
- 10 g fresh ginger, cut in thin slices
- 2 sprigs spring onions, cut in 4 cm pieces
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tbsp glutinous rice wine (optioneel)
Rice and kai lan
- 1070 g water
- 300 g white Jasmine rice, rinsed
- 30 g multigrain rice, rinsed
- 200 g baby kai lan, rinsed
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tsp toasted sesame oil
- ½ tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optioneel)
- ½ tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 3 tbsp hot water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4140 kJ / 989 kcal
- Eiwitten
- 73 g
- Koolhydraten
- 137 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1042 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hand Ripped Cabbage
20 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20 min
Tomato-egg soup
20 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Macaroni ABC Soup
55 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Cantonese Steamed Fish
40 Min