Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed cod fish
- 1 cod fillets (approx. 200 g)
- 10 g fresh ginger, cut in thin slices
- 2 sprigs spring onions, cut in 4 cm pieces
- 1 tsp toasted sesame oil
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tbsp glutinous rice wine (optioneel)
Rice and kai lan
- 1070 g water
- 300 g white Jasmine rice, rinsed
- 30 g multigrain rice, rinsed
- 200 g baby kai lan, rinsed
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tsp toasted sesame oil
- ½ tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optioneel)
- ½ tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 3 tbsp hot water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4140 kJ / 989 kcal
- Eiwitten
- 73 g
- Koolhydraten
- 137 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1042 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Cantonese Steamed Fish
40min
Macaroni ABC Soup
55 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Teochew Seafood Porridge
45min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min