Apparaten en accessoires
Kimchi Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 jars
Ingrediënten
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1904 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
787 kJ /
188 kcal
Vetten
2 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Pineapple Tarts
1u. 30min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2u. 25min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1u. 40min
Date and tamarind chutney
8u. 50min
Pineapple and ginger jam
40min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1u.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1u. 5min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3u.
Homemade Pandan Kaya
55min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Dried Shrimp Sambal
55min