Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 787 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1904 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wafu dressing
20 min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50 min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 godz. 15 min
Thai Green Curry Paste
10 Min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40 min
Kimchi Sauce
20 min
Tom Yum Paste
45min
Wakame gomasio
20 min
Bee Hive Cake
2h 50 min
Sesame Crème
10 Min
Peanut Butter
5min