Apparaten en accessoires
Kimchi Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 jars
Ingrediënten
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1904 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
787 kJ /
188 kcal
Vetten
2 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Mock Fin Soup
35min
Soy Milk
1u. 35min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2u. 25min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Kimchi Sauce
20min
Soy milk
24u. 30min
Kimchi
51u.
Vegetarian Beehoon
25min
Homemade Soy Milk
35min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1u. 20min