Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 787 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1904 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kimchi
149u.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Braised Eggs
Geen beoordelingen
Hakka Yam Abacus
20 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Kimchi Sauce
20 min
Japanese toasted sesame salad dressing
10 min
Cheesecake ice cream
3 Std.
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min