Korean Egg Bread

Korean Egg Bread

3.9 24 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
2 portions

Ingrediënten

  • low protein flour
    125 g
  • baking powder
    1 tsp
  • butter
    30 g
  • fresh milk
    200 g
  • eggs
    3
  • sugar
    60 g
  • salt
    1 pinch
  • vanilla extract
    ½ tsp
  • cheddar cheese shredded
    80 g
    80 g mozzarella cheese, shredded

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 9 g
Calorieën 1054 kJ / 252 kcal
Vetten 11 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...