Apparaten en accessoires
3Q Soft Bread
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 25min
6 pieces
Ingrediënten
Dough
-
high protein flour (bread flour), plus extra for dusting500 g
-
salt2 ½ tsp
-
milk powder20 g
-
caster sugar50 g
-
dried yeast powder2 tsp
-
egg1
-
whipping cream25 g
-
water250 g
-
unsalted butter50 g
Mochi and yam (taro root) filling
-
glutinous rice flour100 g
-
cornflour (starch)30 g
-
fresh milk220 g
-
caster sugar75 g
-
water600 g
-
yam (taro roots) peeled and cut into pieces (2 cm)250 g
-
purple sweet potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
unsalted butter50 g
-
20 g pork flosschicken floss20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
563 mg
Eiwitten
16 g
Calorieën
2761 kJ /
660 kcal
Vetten
14 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
117 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kneading: Asian Recipes
11 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Hokkaido Milk Loaf
4 h 20 min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 h 25 min
Black Glutinous Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 h 25 min
Dou sha (red bean paste)
49 h 10 min
Kaya (coconut jam)
1 h 10 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 h 45 min
Tangzhong Milk Bread
2 h 35 min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 h 40 min
Killer Toast
2 h
Wholemeal Mantou
1 h
Homemade Pandan Kaya
55 min