Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 500 g high protein flour (bread flour), plus extra for dusting
- 2 ½ tsp salt
- 20 g milk powder
- 50 g caster sugar
- 2 tsp dried yeast powder
- 1 egg
- 25 g whipping cream
- 250 g water
- 50 g unsalted butter
Mochi and yam (taro root) filling
- 100 g glutinous rice flour
- 30 g cornflour (starch)
- 220 g fresh milk
- 75 g caster sugar
- 600 g water
- 250 g yam (taro roots), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g purple sweet potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g unsalted butter
-
20
g chicken floss
of 20 g pork floss
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2761 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 117 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 563 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato Buns
3h
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Wholemeal Mantou
1h
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Killer Toast
2 Std.
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20 min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 40 Min