Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 500 g high protein flour (bread flour), plus extra for dusting
- 2 ½ tsp salt
- 20 g milk powder
- 50 g caster sugar
- 2 tsp dried yeast powder
- 1 egg
- 25 g whipping cream
- 250 g water
- 50 g unsalted butter
Mochi and yam (taro root) filling
- 100 g glutinous rice flour
- 30 g cornflour (starch)
- 220 g fresh milk
- 75 g caster sugar
- 600 g water
- 250 g yam (taro roots), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g purple sweet potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g unsalted butter
-
20
g chicken floss
of 20 g pork floss
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2761 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 117 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 563 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade Pandan Kaya
55min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Egg Tarts
50min
Killer Toast
2h
German Cookies
1h 10min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min