Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz vegetable oil
- ½ oz fresh ginger, thinly sliced
- 18 oz pork spare ribs, cut into pieces (2 in.)
-
2
oz crumb rock sugar
of 2 oz brown sugar - 1 oz Chinese rice wine (Shaoxing Hua Diao)
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1913 kJ / 457.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 497.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Char Siu Pork with Rice
8 Std. 40 Min