
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pork tenderloin in slices (1 in. x ½ in.)
- 1 oz mirin
- 4 tsp soy sauce divided
- 1 tsp vegetable oil
- white pepper to taste
- 2 tbsp cornstarch
- 4 oz canned pineapple pieces, in juice drained juice reserved
- ½ oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- ½ oz fresh ginger peeled and sliced
- 3 oz rice vinegar
- 3 oz sugar
- 1 oz ketchup
- ½ tsp Worcestershire sauce
- 4 oz red bell pepper in pieces (1 in.)
- 4 oz yellow bell pepper in pieces (1 in.)
- 4 oz onion in pieces (1 in.)
- sesame seeds to garnish
- green onions sliced, to taste, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 355 kcal / 1485 kJ
- Eiwitten
- 25 g
- Vetten
- 9 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vezels
- 2 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Natrium
- 710 mg