Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pork tenderloin, in slices (1 in. x ½ in.)
- 1 oz mirin
- 4 tsp soy sauce, divided
- 1 tsp vegetable oil
- white pepper, to taste
- 2 tbsp cornstarch
- 4 oz canned pineapple pieces, in juice, drained juice reserved
- ½ oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- ½ oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 oz rice vinegar
- 3 oz sugar
- 1 oz ketchup
- ½ tsp Worcestershire sauce
- 4 oz red bell pepper, in pieces (1 in.)
- 4 oz yellow bell pepper, in pieces (1 in.)
- 4 oz onion, in pieces (1 in.)
- sesame seeds, to garnish
- green onions, sliced, to taste, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 710 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steak Stir Fry Salad
35min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25 min.
Pork and Green Beans Sauté
45min
Sesame Orange Chicken
1sa 30 dk
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Chicken Adobo
1h 25 min.
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Cashew Chicken Stir Fry
30 dk
Salisbury Steak TV Dinner
1sa
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 dk
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min