Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pork tenderloin, in slices (1 in. x ½ in.)
- 1 oz mirin
- 4 tsp soy sauce, divided
- 1 tsp vegetable oil
- white pepper, to taste
- 2 tbsp cornstarch
- 4 oz canned pineapple pieces, in juice, drained juice reserved
- ½ oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- ½ oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 oz rice vinegar
- 3 oz sugar
- 1 oz ketchup
- ½ tsp Worcestershire sauce
- 4 oz red bell pepper, in pieces (1 in.)
- 4 oz yellow bell pepper, in pieces (1 in.)
- 4 oz onion, in pieces (1 in.)
- sesame seeds, to garnish
- green onions, sliced, to taste, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 710 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Asparagus and Ham Rotelle
40 min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Corn and Bacon Chowder
1 Std. 15 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min