Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pork tenderloin, in slices (1 in. x ½ in.)
- 1 oz mirin
- 4 tsp soy sauce, divided
- 1 tsp vegetable oil
- white pepper, to taste
- 2 tbsp cornstarch
- 4 oz canned pineapple pieces, in juice, drained juice reserved
- ½ oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- ½ oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 oz rice vinegar
- 3 oz sugar
- 1 oz ketchup
- ½ tsp Worcestershire sauce
- 4 oz red bell pepper, in pieces (1 in.)
- 4 oz yellow bell pepper, in pieces (1 in.)
- 4 oz onion, in pieces (1 in.)
- sesame seeds, to garnish
- green onions, sliced, to taste, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 710 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Corn and Bacon Chowder
1 godz. 15 min
Chicken and Dumplings
45 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Char Siu Pork with Rice
8 godz. 40 min
Chicken Tetrazzini
40min
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5 min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min