Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz coconut oil
- 6 ½ oz Thai green curry paste
- 13 ½ oz coconut milk
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into cubes (1 in.)
- 2 oz fish sauce
- 1 oz palm sugar
- 1 - 2 fresh kaffir lime leaves, to taste
- 6 ½ oz cauliflower, cut into bite-size florets
- 2 ½ oz red bell pepper, cut into slices (⅛ in.)
-
6
oz kabocha squash, peeled, diced into pieces (¾ in.)
of 6 oz butternut squash, peeled, diced into pieces (¾ in.) - 3 ½ oz green peas (fresh or frozen)
- fresh green chili, sliced, to garnish
- cilantro leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2675.7 kJ / 639.5 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 42.1 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1470 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Indian Chicken Curry
45 min
Chicken Garam Masala
50min
Strawberry Shrub
10min
Beef Jungle Curry
1h
Basque Chicken
1h 10min
Thai Curry Noodles
25min
Easy Satay Chicken
1h
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min